L

Kvinnlig hantverkare vann bil som mest rekommenderad

Årets hantverkare

Det blev Erikas Tak & Bygg AB som tog hem titeln som Sveriges mest rekommenderade hantverkare 2015 i tävlingen som arrangerades av Renault tillsammans med rekommendations-företaget Reco. Tävlingen gick ut på att hantverkskunder gick in på Reco.se och rekommenderade de företag som de tycker har gjort ett riktigt bra arbete.

 

Förstapriset – Nya Renault Trafic Formula Edition - togs emot av Erika Poskute och Jacob Tymofeyey som är ägare av företaget.

- Åh tack, det är otroligt roligt att vi fått detta erkännande från våra kunder, säger Erika Poskute på Erikas Tak & Bygg AB uppriktigt.

- Vi är naturligtvis duktiga på tak, men vi har även stort fokus på kunderna och arbetar mycket med att det administrativa ska fungera. Det ger ett bra helhetsintryck av oss som företag.  

Kunderna som rekommenderat Erikas Tak & Bygg AB uppskattar, förutom ett bra utfört hantverk, också god kommunikation, tydliga offerter och snabb feedback om arbetet. De får också omdömen som trevliga, snabba, professionella och noggranna.

- Vi gratulerar Erikas Tak & Bygg till segern. Det var ett hårt race mellan flera duktiga firmor och det känns kul att ha slagit ett slag för Sveriges hantverkare som kanske är våra mest krävande kunder”, säger Lars Höglin, Marknadskommunikationschef för Renault Sverige.

Mikael Kindbom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Publicerad fredag, 22 maj 2015 16:45