Renault utser årets hantverkare

Vem är Sveriges mest rekommenderade hantverkare? Renault utlyser nu tävlingen Sveriges mest rekommenderade hantverkare 2015 där en ny Renault  står på spel.

Tillsammans med www.reco.se, en webbsida där kunder kan skriva omdömen om företag, utlyser Renault en tävling för att ta reda på vilket som är Sveriges mest rekommenderade hantverksföretag. Tävlingen bygger på de omdömen som kunder skriver om olika företag, och baserat på dessa omdömen kommer finalisterna väljas ut.

”Hantverkarna är en viktig del av samhället och våra kanske mest krävande kunder. Idén till tävlingen har växt fram som ett resultat av den dagliga dialog vi har med våra hantverkskunder. Den här yrkesgruppen gör ett fantastiskt jobb som inte alltid får den uppskattning de förtjänar. Det vill vi ändra på.”  säger Lars Höglin, Marknadskommunikationschef Renault Sverige.

För att ha chansen att vinna förstapriset, som är en Renault Trafic Formula Edition, behöver hantverkaren bara anmäla sitt företag till tävlingen och bli rekommenderad av sina kunder. Vem som vinner äran och bilen avgörs i en livesänd final i Rockklassiker vecka 20. Finalisterna utses genom en kombination av de bästa omdömena samt en expertjury med representanter från reco och branschorganisationer.

Vinstbilen - Renault Trafic Formula Edition - är en ny specialutrustad version av Nya Renault Trafic. Bilen har bland annat motorer som kombinerar maximal prestanda med minimal förbrukning och låga koldioxidutsläpp tack vare Renaults erfarenhet från Formel 1.

Mikael Kindbom E-mail:
Publicerad 2015-04-08 13:42:59