Tre nya chefer i Bygmas ledning

Daniel Lundmark, Anders Olsson och Ulrika Berg –  dessa tre utgör nya namn i Bygmas  företagsledning. Rekryteringarna innebär att  Bygma tar ytterligare offensiva  steg på en tydligt konkurrensutsatt marknad.

Daniel Lundmark är ny försäljningschef inom Bygma. Han startade sin tjänst 1 januari 2020. En tjänst som i hög grad innebär  att stötta och stödja försäljningen ute på fältet.  Tjänsten innefattar ett ansvar  för Bygmas avtalsstruktur och Proffsportalen. 

Daniel är väl rustad för uppdraget. Detta är en internrekrytering, han har tidigare verkat som platschef vid Bygma  i Spånga.

− Jag är oerhört motiverad inför detta uppdrag, säger Daniel Lundmark,  Bygma står inför en spännande period. Vi   har en mängd ambitiösa idéer och planer inför framtiden.

− Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare arbeta med att framtidssäkra försäljningsorganisationen och därmed vår fortsatta tillväxt.

Anders Olsson blir ny regionchef Bygma Svealand.  Uppdraget  innebär ett övergripande ansvar för verksamheten i denna region. 

Anders Olsson kommer närmast från företaget Optimera. Han har under de senaste sex åren  utvecklat Optimeras verksamhet i Västerås. Anders Olsson hade dessförinnan en rad positioner inom Stenakoncernen. Anders Olsson tillträder sin nya tjänst den 20 mars.

− Att jobba i ett privatägt bolag med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka är en av anledningarna till att jag väljer Bygma, säger Anders Olsson.

− Jag trivs i bolag med starkt lokalt affärsmannaskap, där affärerna görs ute på enheterna och där många av besluten tas lokalt. Det märks att det är ett driv i bolaget och det passar mig. Jag ser fram emot att ansluta mig till Bygma inom kort, säger Anders Olsson.

Som tidigare meddelats tillträder Ulrika Berg, med en bakgrund från bland andra färgtillverkaren Tikkurila, Hemnet och TV4, tjänsten som marknadschef den 21 januari.

– Vi är mycket nöjda med att ha lyckats rekrytera tre erfarna och kunniga personer till tjänster som är viktiga för Bygmas tillväxt och utveckling i Sverige, säger Peter Lindström, vd för Bygma Sverige.  Vi blir därmed en ännu starkare företagsledning som tar Bygma in i framtiden med allt vad det innebär, 

E-mail:
Publicerad 2020-02-02 20:36:48

Senaste nummer

Din röst är viktig