Dubbel kraft. Mindre format

Snabba, smidiga och kraftfulla sticksågar.
Modellerna CJ36DA och CJ36DB är det senaste tillskottet i HiKOKIs 36V MULTI VOLT-serie.

HiKOKI satsar stort på att ge proffsanvändaren mobilitet på arbetsplatsen och en sladdlös arbetsdag. Det görs genom nya 36-volt MULTI VOLT verktyg och MULTI VOLT-batterier, som har samma storlek och låga vikt som dagens 18 volt.

Sticksågen är ett av det mest användbara verktyget och kan användas för många olika applikationer då den kan såga både i trä och olika metaller, grov eller fin sågning, böjda och raka snitt. Byt bara blad för rätt applikation.

HiKOKI lanserar nu två nya sticksågar i mycket ergonomisk design för en utmärkt manövrering och åtkomlighet. Det som skiljer sågarna är greppet och brytarens placering. CJ36DA har ”topgrip” (bygelgrepp) med låsbar brytare på bygeln och CJ36DB har ”bodygrip” (stavgrepp) med återfjädrande On/Off brytare på båda sidor.

Båda modellerna har mycket hög såghastighet (snabbast i klassen för denna typ av verktyg). Med kraftfull kolborstfri motor med hög driftstid och effektivitet samt lång livslängd. Det tillsammans med MULTI VOLT-batteriet ger CJ36DB hela 40% högre såghastighet än HiKOKIs eldrivna modell CJ160VA.

Med kolborstfri motor säkerställs jämn sågning även under höga belastningar, vilket ytterligare minskar risken för en bränd motor. Variabel hastighet och Auto-mode funktion som minimerar ljud och vibrationer under belastning och garanterar en kontrollerad och säkrare start.

Båda sågarna har integrerat LED-ljus som ger bra sikt vid sågning, spånblås för att hålla såglinjen ren, pendelfunktion i fyra steg, universalfäste för sågblad och anslutningsmöjlighet till dammsugare.

Sticksågarna levereras med 2 st MULTI VOLT-batterier (BSL36A18, effekt 1.080W), luftkyld snabbladdare (UC18YSL3, ca 32 min. laddtid), splitterskydd, utsugsadapter (för att ansluta till dammsugare) och stapelbar förvaringsväska (HSC). Verktygen kan även användas med det kraftfullare MULTI VOLT-batteriet BSL36B18, som har en max effekt på 1.440W. Detta batteri köps som separat tillbehör.

CJ36DA och CJ36DB finns även som “Tool only”, utan batterier och laddare men med stapelbar förvaringsväska.

Tryggt köp. HiKOKI tillämpar tre års garanti på både verktyg, batterier och laddare som gäller direkt från inköpsdagen, utan föregående registrering.

E-mail:
Publicerad 2020-03-01 23:06:11

Senaste nummer

Din röst är viktig