Geberit lanserar badrumsserier för Sverige

Nu lanserar Geberit fem designade badrumsserier i Sverige. Från april 2020 blir det därför möjligt att använda ett och samma varumärke för såväl toaletter, tvättställ och badrumsmöbler framför väggen som för installationssystem bakom väggen. Man kan nu förlita sig på nästan 150 års högkvalitativ service, funktionell design och hållbar kvalitet för hela badrummet.

En smygtitt på de nya badrumsserierna.

Flexibla och funktionella badrumslösningar efterfrågas av såväl professionella hantverkare som privatpersoner. Som en ledande tillverkare av sanitetsprodukter i Europa är Geberit måna om att skapa innovativa lösningar för alla hem. Geberit lanserar därför en helt ny kollektion av badrumsserier som innefattar toaletter, tvättställ och möbler. Kunden får nu en unik möjlighet att välja alla sina badrumsprodukter från ett enda pålitligt varumärke.

- Vi är otroligt glada att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter på båda sidor om väggen. Vi har identifierat en efterfrågan hos kunderna av en helhetslösning från ett och samma varumärke. Det täcker ett stort behov i branschen, säger Magnus Bergsten, Produktchef Geberit Sverige.

Kollektionen innefattar badrumsserier av varierande stil och återfinns inom olika prissegment. Den stora valmöjligheten gör det enkelt att hitta den perfekta kombinationen för alla hem utan att kompromissa på kvalitet, funktionalitet eller design.

Viktiga egenskaper i de nya serierna är:

- Alla toaletter saknar spolkant.
- Alla toaletter och bidéer med dold montering installeras enkelt med Geberit Easy Fast Fixing system.

- Toalettsitsar tas enkelt bort vilket underlättar rengöring.
- Flexibel och smart förvaring i möblerna som harmoniskt matchar badrumskeramiken.
- Magnetvägg med förvaring i form av flyttbara hyllor sätter ny standard.
- Tvättställ utan bräddavlopp men med innovativa Geberit Clou system som tillval.

De fem nya badrumsserierna lanseras i Sverige i april 2020. Mer information kommer under våren 2020

E-mail:
Publicerad 2020-03-15 10:32:48

Senaste nummer

Din röst är viktig