Fler nya delägare och butiker inom Woody

Woody Bygghandel knyter till sig nya delägare. Woody omfattar numra 49 lokala delägare med tillsammans 100 anläggningar/butiker från Österlen till Nordmaling.

Senast i raden att gå med är Partille Trä. Företaget är beläget nära E20 i östra Göteborg nära Partille. Det 70-åriga bolaget med nära tio anställda omsatte förra året cirka 15 miljoner kronor med stark lönsamhet.

– Det känns riktigt kul och spännande att gå in i den här nya fasen för bolaget! Genom inträdet i Woody riktar vi oss ännu tydligare mot proffs-kunderna, konstaterar ägaren och vd Lars Alvergren som 1995 tog över bolaget efter sin far.

Merparten av Partille Träs kunder är byggproffs med många rotuppdrag. Företagets inriktning är mot yrkesverksamma byggare.

För Lars och Partille Trä har det känts naturligt att söka sig till Woody när man inte ville bli en del av nya samarbetet mellan XL-BYGG och Bolist.
– Partille Trä är en välskött bygghandel med tydlig proffsinriktning som drivs framgångsrikt av Lars och hans team. kommenterar Peter Sjödahl, vd för Woody Bygghandel. Företaget kommer att passa bra in med våra övriga delägare inom Woody,
Woody har under 2020 märkt av ett stort intresse för kedjans affärsmodell från flera bygghandlare i landet.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2020-09-27 20:48:32

Senaste nummer

Din röst är viktig