Kapar rör och trä effektivt och upp till 70 % snabbare

Makitas nya JR001G är en kraftfull, sladdlös tigersåg för dagens och morgondagens tuffa jobb. Förmågan beror på den nya XGT®-tekniken som också gör maskinen lätt, hållbar och smart. Sågen är idealisk för metallkapning och rivning utan gnistor.

Kapar rör och trä effektivt och upp till 70 % snabbare.

JR001G är upp till 70 % snabbare jämfört med en motsvarande LXT®-maskin. Sågen har hög kaphastighet (upp till 3 000 slag/min) och en slaglängd på 32 mm – perfekt för gnistfri metallkapning och rivning. Två elektroniska varvtal – högt för idealisk kapning av trä och lågt för metallkapning.

Lätt och enkel att använda

Maskinen är lätt tack vare att den använder ett 40V Max XGT®-batteri istället för två LXT®-batterier. Sågen har också ett snabbfäste som gör det enkelt att snabbt byta blad.

Maskinen innehåller många funktioner för högre säkerhet och effektivitet. Till exempel minimerar den lodräta vevmekanismen bladavvikelsen och dämpar vibrationerna i maskinen. Med XPT (Extreme Protection Technology) blir det möjligt att använda maskinen säkert utomhus eller i tuffa miljöer.

Makitas nya XGT®-teknik gör maskinen hållbar och smart. XGT®-batterierna har stötdämpning och ger tillräckligt med kraft även för industriella applikationer. Dessutom kommunicerar batteriet och maskinen digitalt med varandra och underlättar anpassningarna till framtidens arbetsuppgifter.

Egenskaper:

  • Kolborstfri motor
  • Dubbel LED-belysning
  • Slaglängd: 32 mm
  • Slag per minut: Hög/låg: 0–3000/0–2300
  • Kapacitet: Rör/trä: 130 mm/255 mm
  • Nettovikt: 4,5 kg

·        Mått (L x B x H): 472 x 88 x 239 mm

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2020-10-11 20:55:45