Skruvdragare vid krävande åtdragningar

Makita lanserar nu en ny slagskruvdragare. Den nya slagskruvdragare TD001G finns i den nyligen lanserade XGT®-serien – gjord för krävande jobb. Slagskruvdragare klarar 800 skruvar på en laddning. Ett verktyg som är bekvämt att använda. En god lösning för industriella användare med höga krav.

TD001G är ett bra exempel på kraften hos de nya XGT®-verktygen. Upp till 220 Nm åtdragningsmoment och ett obelastat varvtal på upp till 3 700 varv/min. Maskinen är en gedigen lösning även för industriellt bruk och klarar upp till 800 skruvar på ett fulladdat batteri.

10 åtdragningslägen och bitsinstallation i ett steg

Slagskruvdragaren har 10 åtdragningslägen: ett effektläge med 4 varvtal och 6 assistanslägen. Minnesfunktionen ger användaren möjlighet att snabbt växla mellan två sparade inställningar. Bitsen installeras i ett steg, och den robusta bitshållare med kullager hindrar bitsen från att vobbla.

Bekväma funktioner och framtidssäker XGT®-teknik

Slagskruvdragaren har en mängd funktioner som underlättar arbetet, exempelvis ett ergonomiskt handtag, den bekvämt placerade reverseringsbrytaren och bältesklämma för tillfällig upphängning. Tack vare den bakomliggande XGT®-tekniken kommunicerar batteriet och maskinen digitalt med varandra. Det gör dem förberedda för framtidens arbetsuppgifter och förlänger batteriets livslängd väsentligt.

Hög prestanda och låga vibrationer gör verktyget användbart för grova träskruvar och träborr. Många användare gillar reverseringsfunktionen som stoppar rotationen när momentet minskar – precis innan skruven lossnar och faller ner på marken.

Egenskaper

  • Kolborstfri motor
  • Dubbel LED-belysning
  • Varvtal obelastad (RPM): 0–3700
  • Slag per minut (IPM): 0–4400
  • Max. åtdragningsmoment: 220 Nm
  • Vikt med BL4040: 2 kg

Mått (L x B x H) med BL4040: 120 x 86 x 250 mm

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2020-10-11 21:04:26

Senaste nummer

Din röst är viktig