Kraftfull ny sladdlös dammsugare

Makitas nya sladdlösa dammsugare DCL184:s höga sugkraft och kompakta design gör den perfekt för rengöring av bilinteriörer. Med sina otaliga standardtillbehör kan den rengöra allt från säten till de minsta krokarna. Fläktredskapet omvandlar det till en fläkt, som kan användas för att torka fordonet före till exempel vaxning.

DCL184 har en max förseglad sugeffekt på 5,4 kPa och en tryckknapp med 3-stegs effektval. När den används med ett fulladdat 6,0 Ah-batteri med maximal effekt har den en kontinuerlig körtid på 40 minuter. Även om den har en kompakt design har den också en maximal kapacitet på 500 ml, vilket gör det ännu enklare att rengöra ett fordon på en gång.

Detaljerad rengöring

Dammsugaren levereras med många olika munstycken som är perfekta för rengöring av säten, mattor, luftventiler och fickor. Munstyckena är även lämpliga för andra användningsområden, till exempel rengöring av möbler.

Lätt att konvertera till en fläkt

Standardfläktutrustningen utökar städarens användningsområde ännu mer. Med redskapet kan maskinen användas för att blåsa damm eller torka ett fordon innan detta vaxas. Vid blåsning erbjuder maskinen ett maximalt luftflöde på 0,4 m³ / min.

Funktioner:

  • Kapacitet: Dammpåse av tyg / papper: 500/300 ml
  • Max förseglad sug: 5,4 kPa
  • Max luftvolym: 1,4 m³ / min
  • Vikt / vikt BL1860B: 2,2 kg

·        Mått (LxBxH) m / BL1860B: 365 x 138 x 202 mm

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2020-10-11 21:22:37

Senaste nummer

Din röst är viktig