Fristads hantverkarbyxa i 100% stretch

Arbetsklädestillverkaren Fristads fortsätter sin satsning på flexibilitet och rörelsefrihet på jobbet med sin vårlansering. En av de mest spännande produkterna i vårens släpp är en bekväm hantverkarbyxa i lättviktsstretch som både är prisvärd och funktionell.

− Vi tror att arbetskläder med stretch är en trend som är här för att stanna, , säger Anastasios Lappas,på Fristads.

− Våra stretchplagg börjar bli mer och mer populära, särskilt hos den yngre generationen arbetare. Stretchplaggen är inte uppe i samma volymer som våra klassiker ännu, men de börjar närma sig, säger Anastasios Lappas.

Fristads senaste tillskott är ett par byxor gjorda i ett smidigt material i 4-vägsstretch med förstärkt ripstop-stretch på utsatta partier. Tillsammans med de existerande hantverkarbyxorna i Fristads växande kollektion av stretchiga arbetskläder suddar de ut gränsen mellan arbete och fritid.

Plagg för kvinnor

För att möta efterfrågan på arbetskläder för kvinnor lanseras byxorna också i dammodell.  Byxan har alla de grundläggande funktioner och fickor som finns på traditionella hantverkarbyxor och det till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

− Vi såg att det fanns ett behov av allsidiga hantverkarbyxor som är slitstarka, sköna och prisvärda, säger Lena Bay på Fristads.

− De här byxorna möter det behovet och har testats grundligt av våra användare, som har gett oss värdefull feedback under hela utvecklingsprocessen. De här byxorna har också tagits emot väldigt väl av våra återförsäljare, säger Lena Bay.

På grund av hög efterfrågan kommer hantverkarbyxorna i stretch initialt enbart att lanseras i Sverige och Finland under våren 2021, för att lanseras på andra europeiska marknader i höst. Tillsammans med byxorna lanserar Fristads ett par hantverkarshorts i samma stil, precis lagom till vårens byggprojekt. Precis som byxorna är shortsen gjorda i ett lätt och smidigt material med 4-vägsstretch för riktigt hög komfort.

I Fristads senaste kollektion ingår också följande produkter:

Stretchbyxa Sköna och lätta arbetsbyxor tillverkade i 4-vägsstretch och utrustade med ripstop-förstärkningar för extra slitstyrka. De här byxorna har en flexibel och funktionell design och är lätta att matcha med de existerande plaggen i Fristads Fusion-kollektion. Byxorna utvecklades framförallt för service och industri men kan även användas av hantverkare.

Serviceshorts Lätta arbetsshorts med partier i 4-vägsstretch för ökad komfort och rörelsefrihet. Tillverkade i vattenavvisande och slitstarkt ripstop-material och utrustade med stretch i midjan samt funktionella fickor. De perfekta shortsen för varma dagar på jobbet.

Sweatshirt Sweatshirt i skönt melange-material med grå reflexdetaljer för ökad synbarhet. En perfekt allround-tröja som passar lika bra att ha på sig hemma som på jobbet.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2021-04-06 20:22:36

Anmäl dig här till Byggarens nyhetsbrev

Mest läst

Senaste nummer

Din röst är viktig