Nya vattenpass för att underlätta hantverkarens vardag

Tillsammans med professionella hantverkare utvecklar Hultafors verktyg som underlättar och förbättrar hantverkarens vardag och ser till att lösa verkliga behov. Vid dessa användarstudier har vi noterat en avsaknad av vissa funktioner på våra befintliga vattenpass. Något som vi hörsammat och kan nu stolt lansera två nya modeller.


Ett vattenpass med inriktning mot elektriker och installatörer som ofta gör repetitiva installationer där exakta CC-mått är väldigt viktigt. Till exempel när flera strömbrytare ska placeras intill varandra på en befintlig vägg.
Därtill har även behov från VVS-installatörer uppmärksammats och resulterat i vårt nya installationsvattenpass. Även här är det en CC-skala för enklare utmätning av vissa standardiserade mått. Passet är även magnetiskt vilket tillsammans med det v-formade spåret i underkant gör det optimalt för användning även på rör och inte bara släta ytor. Installationsvattenpasset är också utrustat med en libell för avläsning av 2% lutning. Allt för att underlätta och förbättra hantverkarens vardag.

Hultafors Group Sverige AB består av varumärkena Snickers Workwear, Wibe Ladders, FEIN, Hultafors, Solid Gear, Toe Guard, Hellberg Safety och Emma Safety. Tillsammans bildar de en unik produktfamilj för hantverkare som vill ha produkter de kan lita på. Hultafors Group har över 1000 anställda och försäljning på över 40 marknader över hela världen

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2021-04-13 07:45:38

Senaste nummer

Din röst är viktig