Arbetshandskar för bättre säkerhet

Goda arbetshandskar vid farliga jobb är viktigt. Nu lanseras ett nytt svenskt varumärke inom detta område. Försäljningen ska ske endast via nätet. Avsändare är företaget Ten Protection i Falun. ”Allt startade med en vision om att göra om marknaden för arbetshandskar”, skriver man.

Efter två års arbete presenterar nu företaget Ten Protection ett eget sortiment av arbetshandskar. Handskar som ska vara särskilt bra som skydd vid utsatta jobb.
− Varje modell är skräddarsydd för att passa användare inom olika branscher, säger Dan Trum, VD på Ten Protection. All utveckling sker i nära samarbete med fabrikerna.

− Våra handskar kan enbart köpas via nätet. Så säkerställer vi ett bättre pris och en hantering som inte belastar miljön i onödan.
Ten Protection skriver att företaget ägnat stor tid åt att utveckla arbetshandskar, design och e-handel. Företaget påpekar att en användare ska känna sig trygg vad gäller säkerhet, pris eller kvalitet.
Ten Protection skriver att ”form och funktion är som hand i handske för oss. Vår affärsidé är att sälja arbetshandskar direkt till dig som är kund, utan mellanhänder. Vi gör det i samarbete med kvalitetsproducenter, genom en försäljning som är enkel och nätbaserad, allt för att värna både miljö och plånbok.”

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2021-05-05 22:08:15

Senaste nummer

Din röst är viktig