Kesko öppnar proffscenter i Stockholm

Kesko öppnar ett nytt proffscenter i Västberga i Stockholm. Det blir en bygghandel, och mötesplats för den professionella hantverkaren.

Att öppna ett renodlat proffscenter är ett led i Kesko´s satsning på proffskunderna. Det nya proffscentret på Västberga Allé i området Västberga kommer att bestå av 1500 kvadratmeter butik och 2000 kvadratmeter stor bygghall under tak med bilinfart för virke, byggmaterial och andra skrymmande produkter, samt en utvändig gård om cirka 1000 kvadratmete. Utöver detta erbjuder proffscentret öppettider anpassade för proffs, snabb och enkel varuhantering, pålitliga leveranser, brett lager och beställningssortiment, hög personlig service samt en mötesplats för alla hantverkare. Öppning planeras ske vid årsskiftet 2018/2019

”I Västberga testar vi vårt första renodlade proffscenter. Idag har vi fyra proffsinriktade avdelningar integrerat i befintliga K-rauta varuhus i Stockholm samt en distributionshubb i Järfälla som hanterar Storstockholms kundleveranser. Proffscentret i Västberga med sin närhet till citykärnan kommer att anpassas till företagskunder, som uppskattar snabb tillgänglighet, nischat sortiment och hög personlig service för order, offert och teknisk support, ”säger Stefan Pageryd, Proffsansvarig Kesko Sverige”

”En etablering i Västberga ger oss ett bra centralt läge i södra Stockholm och är en del i vår etableringsstrategi för Storstockholmsområdet. Med denna satsning vill vi visa att Kesko är en stark partner och leverantör för att byggproffs ska lyckas med sina projekt och ha mer tid för sina kunder. Vi har såväl bredden som nischen i vårt sortiment.” säger Endre Espeseth, landschef K Group’s Building and Technical Trade, Sverige”

E-mail:
Publicerad 2018-06-23 07:36:26

Senaste nummer

Din röst är viktig