NY TREND - Mikrofirman som fixar det enklaste

I Stockholms innerstad finns Kungsholmens Fixartjänst. Ett mikroföretag som rycker in och fixar det mesta av enkel karaktär i lägenheten. Att sätta upp en gardin, måla en vägg, sätta upp ny tapet, ta bort graffiti på husväggen.

Gemensamma nämnaren för uppdragen att de är enkla men kunderna finns på marknaden. Orsaken är enkel. Tidsbristen. Man hinner faktiskt inte med att måla den där porten med kladd. Tiden går och graffitin består. Jobbet, karriären och barnen tar all sin tid.

- Då finns ett företag som mitt, berättar Torgil Premberg. Kungsholmens Fixartjänst gör det allra enklaste. Behovet för den här tjänsten är tydligt.

- Många boende i Stockholms innerstad hinner inte med. Dygnet har bara 24 timmar. Mitt företag ger dygnet fler timmar. Det som gnagt som ett problem är plötsligt löst.

Torgil Premberg har i huvudsak sin kundkrets i Stockholms innerstad. Ett innerstadsliv präglat av många boende i karriären och där tiden är knapp. Att också omsättningen av bostäder bidrar till den här typen av tjänster är uppenbar. Innan en lägenhet ska säljas och då måste den vara i ordning. ”Det är detaljerna som gör det” och i ett sådant sammanhang rycker en firma som Torgils in.

E-mail:
Publicerad 2018-08-19 18:32:40

Senaste nummer

Din röst är viktig