Utmärkelse för rätt luftfuktighet och temperatur

Teknikens framsteg fortsätter. Ett företag som nyligen fått erkännande för sitt tekniska kunnande är Loytec Electronics. I dagarna kunde företaget meddela att man vunnit pris för sin egen utvecklade produkt  LDALI- MS2. Ett krångligt namn för en avancerad multisensor. Produkten vann pris i klassen Lux Awards 2018. En god produkt som kan avgöra när ett rum kräver en viss temperatur och luftfuktighet.

Produkten är anpassad för särskilt kontorshus. I sitt pressmeddelande talar företaget om  en särskild  pirsensibility.  Att  denna produkt-  LDALI- MS2. - med lätthet kan berätta om medarbetarnas särskilda behov på arbetsplatsen. Att finna rätt temperatur inomhus kan vara avgörande för ett gott arbetsklimat. Den vinnande produkten vet allt om hur skapa den behagliga arbetsplatsen. Detta är också ett känslospröt avseende rummets luftfuktighet.  LDALI- MS2 reglerar och informerar även om detta.

Loytec Electronics har sitt huvudkontor i Wien  i Österrike. Företaget är framgångsrikt med olika produkter inom området automation. Företaget etablerades 1999 och har etablerat sig som ett av de främsta i Europa inom intelligenta lösningar avseende nätverk. I april 2016 förvärvades företaget av brittiska Delta – och tillhör sålunda numera denna starka grupp av företag inom automation.

E-mail:
Publicerad 2018-10-15 10:57:22