Bygma firar 20 år i Sverige

Bygma – ett av de mest expansiva byggvaruhusen i Sverige.  Bygma – ett av de mest expansiva byggvaruhusen i Sverige.

Bygma firar 20 år i Sverige. Bygmas historia startade i Danmark 1952. I Sverige etablerades företaget 1998. Mycket har hänt sedan den första brädgården förvärvades i Tyresö utanför Stockholm. Företaget räknas idag till en av de ledande bygghandelskedjorna i landet.

 

Bygma, som ursprungligen är danskt, etablerade sig i Sverige 1998. Bygma förvärvade då Trollbäckens Trä i Tyresö utanför Stockholm. Etableringen i Sverige har hittills resulterat i 17 fullserviceanläggningar från Mälardalen upp till norra Sverige.

Viktiga begrepp i framgången är sådant som kvalitet, kunskap och hållbarhet. Allt i kombination med en känsla för lokala marknaden. Målsättningen för Bygma i Sverige var från början att vända sig till personer som kräver litet mer. Att bemöta kunderna med personlig service, hög kompetens och kvalitetsprodukter visade sig vara en klok satsning. Idag är  Bygma en av de ledande bygghandelskedjorna i Sverige.

- Jag är stolt över vår utveckling i Sverige, säger Urban Johansson, vd för Bygma i Sverige.

-  Vår historia började på en brädgård och vår historia är viktig. På brädgården hade man en mycket nära relation med sina kunder på den egna orten.

Idag har Bygma sålunda många fler fullserviceanläggningar i Sverige. Företaget är fortfarande en lokal aktör i själ och hjärta. I centrum står en nära relation med samarbetspartners och kunder.

-Nu firar vi 20 framgångsrika år och engagemanget alla våra medarbetare visar för vårt 20-års jubileum värmer gott, säger Urban Johansson. Nu hoppas jag att alla kunder och samarbetspartners beger sig till Bygma på sin ort så vi får fira tillsammans.

E-mail:
Publicerad 2018-11-29 08:06:54