Laddad för arbete utan kabel

Företaget Festtool gör det nu enklare för varje hantverkare att utföra sitt jobb. Festool kan nämligen presentera ett nytt, större utbud av batterier. Sortimentet  av batteriprodukter kombinerar skräddarsydda produkter med genomtänkta systemkomponenter.

Simon Illing, tekniker på Festtool, säger att företagets breddade batterisortiment ska innebära  förbättrade arbetsvillkor. Var och en får nu möjlighet  att  jobba utan kabel till verktyget som behövs för jobbet som ska utföras. Om så önskas.

- Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment med relevanta batteriprodukter och lösningar, säger Simon Illing.  Grundläggande egenskaper som låg vikt, kapacitet och hållbarhet är då i fokus,

Ergonomiskt utformad

Festool erbjuder skräddarsydda batterilösningar för de viktigaste användningsområdena inom bygg & snickeri.

Isolersågen ISC 240 är ett exempel på detta. Med isolersågen sågas olika typer av isoleringsmaterial snabbt, exakt och mobilt. Den ergonomiska utformningen och den låga vikten gör sågen bekväm att arbeta med. Kombinationen av speciellt utvecklade skärkomponenter, kraftfull EC-TEC-motor och effektiva batterier ger högt arbetstempo och uthållighet.

Till batterisortimentet hör även beprövade Festool-favoriter som cirkelsågen HKC 55, sänksågen TSC 55, borrhammaren BHC 18, borrskruvdragarna DRC, C 18

E-mail:
Publicerad 2019-04-28 20:15:25

Senaste nummer

Din röst är viktig