Bygma lanserar Digitala Loggboken

Nu har Bygma har nu kommit med en produkt som säkert många byggare finner värd att bli mer bekant med. En digital loggbok. Att dokumentera sina byggprojekt är något som ofta kan orsaka ett och annat huvudbry. Det kan både vara krångligt och tidskrävande att ta fram all den dokumentation som beställaren behöver.

Den digitala loggboken från Bygma kan här säkert vara en hjälp. En stor mängd information kan inhämtas från flera olika källor och det är inte ovanligt att arbetet kan ta flera veckor i anspråk.

Digitala Loggboken från Bygma innebär att yrkeslivet förenklas för hantverkaren. Ett systemstöd där man efter avslutat projekt med en enda knapptryckning kan få fram dokument som:

  1. Användarhandböcker
  2. Byggvarudeklarationer
  3. CE-deklarationer
  4. Monteringsanvisningar
  5. Produktdatablad
  6. Säkerhetsdatablad
  7. Skötselinstruktioner/skötselpärmar
  8. Fastighetspärmar

Tjänsten är en del av Bygmas Proffsportalen. Det gäller för de varor man köpt hos Bygma och är helt webbaserad. Ingen extern programvara behövs.

– Vi har rönt stor uppskattning bland de av våra kunder som testat Digitala Loggboken, säger Carl Evedius, inköps- och marknadschef på Bygma.

-  Kunden slipper papperslappar och blanketter och sparar samtidigt både tid, energi och pengar. Nu har man allt samlat på ett ställe, från mobilen, surfplattan och datorn, och med ett enda knapptryck kan man få allt sammanställt.

E-mail:
Publicerad 2019-06-09 19:49:09

Senaste nummer

Din röst är viktig