Första batteridrivna Mutterdragaren

Inga sladdar i vägen – ett adjö till kompressor och elverk!


Ett verkligt stort teknologiskt genombrott. Så kan man sammanfatta många av kommentarerna. Vi talar om den nya mutterdragaren från innovativa Milwaukee. Företaget lanserar den som ”världens första batteridrivna mutterdragare med 1 fäste". Och så lägger man till: ”Ett adjö till kompressor och elverk!"

 

 

Henrik Nielsen har titeln Trade Product Manager vid Milwaukee. Om den nya produkten från företaget säger han att mutterdragaren är något verkligen exceptionellt. Ett exempel på vad företaget kan åstadkomma med batteridriven teknik. En högteknologisk prestation av bästa märke!

- Mutterdragaren är inte bara den första i sitt slag,  den är även världens mest kraftfulla batteridrivna mutterdragare, säger Henrik Nielsen.

 Klara fördelar

Produkten har klara fördelar på arbetsplatsen. Inga kompressorer eller elverk behövs för nyttjare. Hantverkaren slipper därför extra maskinunderhåll.

- De blir mindre trötta eftersom verktyget är mycket lättare än maskinerna som de brukar använda, säger Henrik Nielsen. De slipper sladdar och slangar som lätt kommer i vägen.

- Det har helt enkelt inte funnits en batteridriven mutterdragare av det här slaget tidigare.

Vad ingår i övrigt i samband med den nya produkten?

Jo, tre exklusiva innovationer.

  1. En kolborstfri powerstate-motor.
  2. Ett redlithium-jon batteri
  3. Redlink plus elektronik

Det kan tilläggas att för att kunna tillverka världens första batteridrivna 1” mutterdragare,  byggde Milwaukee® om motorn och elektroniken från grunden.

E-mail:
Publicerad 2019-08-31 22:04:32

Senaste nummer

Din röst är viktig