Snabbt och enkelt för att fila, slipa och vässa

RYOBI kan nu  presentera sin 18V Fingerslip. Detta innovativa verktyg är utvecklat för att nå de allra trängsta utrymmena så att användaren snabbt och enkelt kan fila, slipa, vässa och avlägsna rost från en mängd olika material. Inga manuella filar i fortsättningen sålunda!


Verktyget är perfekt för att hantera applikationer med komplexa former som räcken och bänkar. 18V Fingerslipen kan snabbt ta bort färg och rost, slipa, fila eller komplettera finare detaljslipning. Den kraftfulla 18V-motorn möjliggör stor manövrerbarhet och flexibel slipning på en mängd material inklusive trä, metall, kakel och gips.  Den smala designen liknar en handfil.

ONE + Fingerslip har en variabel hastighet upp till 630 m/min. Det innebär kraft för ett snabbt avlägsnande av lager eller finare kontroll. Allt i avsikt att passa olika material och applikationer.

Den högsta hastigheten innebär att nyttjaren snabbt kan vässa metallblad, slipa metaller och fila ner svetsningar samt utskjutande spikar eller skruvar. De lägre hastighetsinställningarna kan användas för att skulptera trä, skulptera komplexa former av kakel och komplettera applikationer med delikata material utan risken att bränna dem.

En praktisk låsbar brytare gör att hantverkaren  enkelt kan rotera och flytta verktyget runt uppdraget. Detta samtidigt som arbetet utförs under en jämn hastighet.

Fingerslipen levereras med tre stycken slipband 13x457mm. Dessa kan enkelt bytas och spännas med den enkla spakmekanismen. Slipbandets storlek är en standardstorlek och gör det möjligt att använda olika tillverkare vid byte. För ytterligare bekvämlighet har filen ett verktygslöst spårjusteringssystem för enkel korrigering av bandet.

Ryobi-verktyg är byggda för att hålla samtidigt som de lanseras till ett konkurrenskraftigt pris. De skyddas av en treårsgaranti för ytterligare trygghet för konsumenten.

Om Ryobi
Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper.

För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov ska nyttjaren alltid få valuta för pengarna vid köp av verktyg från Ryobi.

Ryobi ingår, liksom Homelite och elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

E-mail:
Publicerad 2019-09-13 10:48:44

Senaste nummer

Din röst är viktig