Kampanj av borr- och skruvmaskiner

Festool har ägnat hösten åt en intensiv kampanj av borr- och skruvmaskiner. En stor del av företagets många kvalitetsprodukter har varit del i kampanjen. Inte minst skruvdragaren DRC 18 och skruvdragaren T 18 – något som säkert den uppmärksamme hantverkaren noterat.

 Skruvdragaren DRC 18 är den robusta maskinen till byggaren som är ute året runt. Med sitt kraftiga metallhus och sina fyra växlar skruvar och borrar den stort och smått med hög känsla.

Stryktålig, stark och snabb

DRC 18 är på många sätt den ultimata byggdragaren. Kraftigt metallhus gör DRC stryktålig som få. Fyra växlar möjliggör skruvning och borrning överallt på bygget i både trä och exempelvis metall. Och hur många gånger om dagen är det nu som hantverkaren trycker på strömbrytaren på sin dragare? DRC bjuder på mjukstart så att man slipper det hemska startrycket. Full kraft sålunda  redan från start oavsett varvtal.

Känsla möter finess

Skruvdragaren T 18 är en skruvdragare för montage och inredning. Den ska vara lätt, ge finkänsligt varvtal och komma till i trånga utrymmen. Med T 18 får hantverkaren allt det och lite till.

Montagedragaren med mjukstart och momentinställning. Mjukstart i strömbrytaren är tydlig som samtidigt ger full styrka från första varvet, oavsett varvtal.

Och finess? Att ställa in önskad kraft på momentinställningen för att dra i skruven sådär exakt som bara bäste hantverkare kan. Kombinera med excenter- och vinkelchuck och man har montagejobbens kanske mest kompetenta medhjälpare.

E-mail:
Publicerad 2019-09-14 22:35:06

Senaste nummer

Din röst är viktig