Avfyrar upp till 1 200 spikar per laddning

Milwaukee lanserar nu en nydesignad kompakt M18 FUEL™ 18 GS dyckertpistol med kraften att spika i hårda och mjuka träslag med rena spikhål.

Dryckertspistolen har optimerats för att spika försänkta dyckert i alla vanliga material och i alla riktningar med reducerad rekyl och reducerat hålavtryck från spiken till munstycket. 

Framsidan av verktyget har dessutom strömlinjeformats för att ge bättre sikt över arbetsytan och åtkomst i trånga utrymmen. Den totala vikten har minskats för bättre balans och mindre belastning under arbetet.

Utrustad med MILWAUKEES M18™ REDLITHIUM™-ION 2,0 Ah-batteri avfyrar den upp till 1 200 dyckert per laddning för maximal produktivitet. 

M18 FUEL™ 18 GS dyckertpistol levererar samma prestanda som snickare och hantverkare förväntar sig av ett tryckluftsdrivet verktyg, fast med friheten och bekvämligheten av batteriteknik.

Den har tre exklusiva innovationer från MILWAUKEE® – en kolborstfri POWERSTATE™-motor, REDLITHIUM-ION™-batteri och REDLINK PLUS™-elektronik – en kombination som ger oslagbar prestanda, hållbarhet och drifttid.

Nya M18 FUEL™ dyckertpistol är fullt kompatibel med det övriga M18™-sortimentet som numera omfattar fler än 145 verktyg.

E-mail:
Publicerad 2019-10-13 19:51:51

Senaste nummer

Din röst är viktig