Ryobis senaste sopmaskin

Marknadens första batteridrivna sopmaskin . Vi talar om Ryobis senaste produkt R18SW3. Denna sopmaskin är både lätt och smidig och ger utmärkt manövrerbarhet och kontroll. Borstarna roterar med 140 varv per minut, vilket ger en utmärkt sopningskvalitet.

Med fantastiska driftstider på upp till 3 timmar och 20 minuter på ett 5,0 Ah-batteri kan sopmaskinen användas för att samla löv, gräsklipp, kottar, sågspån, träkuber, spikar och skruvar från ytor som gångstigar, uppfarter och garagegolv. Eller varför inte barnens leksaker på vardagsrumsgolvet? Vi lovar att städningen kommer kännas som en lek med denna högeffektiva sopmaskin!

De två borstarna ger ett 53 cm brett uppsamlingsområde och drar in skräp i 17 liters-behållaren. Den stora behållaren tillåter längre städning och större objekt att samlas upp.

Det finns möjlighet att justera bakhjulets höjd vilket gör att sopmaskinen kan användas på en mängd olika ytor, med skydd på sidorna för att kunna komma ända upp till kanterna utan att skada eller märka väggarna. Sopmaskinen förvaras nästan omärkbart i vertikalt läge på sina bakre fötter, vilket sparar plats.

Det höjdjusterbara handtaget med mjukt skumgrepp gör det bekvämt att hålla och styra. Maskinen startas genom att kicka lätt på brytaren för snabb och enkel igångsättning samtidigt som den håller en på avstånd från damm- och smutsuppsamlingen.

Precis som övriga verktyg i ONE + ™-systemet, kan sopmaskinen drivas av alla ONE +™-batterier! Du kan använda ett batteri till ett fantastiskt utbud av över 100 verktyg som täcker alla dina trädgårds- och rengöringsbehov.

Ryobi-verktyg är byggda för att hålla samtidigt som de lanseras till ett konkurrenskraftigt pris. De skyddas av en treårsgaranti för ytterligare trygghet för konsumenten.

Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2019-10-13 20:23:25

Senaste nummer

Din röst är viktig