Första batteridrivna varmluftpistolen

Ryobi är på offensiven. Nu presenteras en batteridriven varmluftpistol. Med introduktionen av en batteridriven varmluftspistol har ONE+™-systemet ökat igen. Det är den första i sitt slag på konsumentmarknaden. När du använder ditt 18V-batteri behöver du inte kablar eller gas, vilket ger batteridriven bekvämlighet och eliminerar risken för ångor.

Den kompakta designen innebär att varmluftspistolen är mångsidig och kan användas på den plats där du behöver den, perfekt för att applicera krympslangar runt elektriska anslutningar. En LED-lampa belyser arbetsområdet för bättre sikt.

Det tar bara 60 sekunder att värma upp till maximalt 470 grader! En populär applikation med en varmlufstpistol, som blir allt vanligare i hemmen är toning av rutor, och den mångsidiga varmluftspistolen är perfekt för sådana projekt. Med verktyget kan du även böja rör eller ta bort gamla klistermärken och limrester vilket gör detta till en användbar hjälpreda i hemmet.

Med verktyget tillkommer två tillbehör, ett koncentrationsmunstycke – för att centrera värmen mot en punkt och ett reflektionsmunstycke – för uppvärmning runt om ett objekt.

Precis som övriga verktyg i ONE+™-systemet kan varmluftspistolen drivas av alla ONE+™-batterier! Du kan använda ett batteri till ett fantastiskt utbud av över 100 verktyg som täcker alla dina trädgårds- och rengöringsbehov.

Ryobi-verktyg är byggda för att hålla samtidigt som de lanseras till ett konkurrenskraftigt pris. De skyddas av en treårsgaranti för ytterligare trygghet för konsumenter.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2019-10-13 20:35:07

Senaste nummer

Din röst är viktig