Zarges nylanserar designverktyg

Företaget Zarges presenterar nu ett nytt designverktyg. Med Zarges nya designverktyg kan hantverkaren på ett enkelt sätt bygga ihop egna plattformar, stegar, trappor, transportlådor och övergångar i lättmetall.

– Verktyget är CE-märkt. Det lever upp till maskindirektivets krav och kan användas till att utforma produkter som säkrar tillträde till maskiner, säger Patric Seger, vd på Zarges Sverige.

Den som nyttjar verktyget behöver inte själv vara designer, utan bara veta vilka dimensioner produkten ska ha. På några få steg kan nyttjaren sedan skapa produkten i 3D från noll till en färdig produkt, som uppfyller de specifika krav som ställs.

– Systemet bygger produkten automatiskt utifrån ett modulsystem som fungerar som legobitar, och den kan också fås som cad-modell. Du får sedan en offert med bild och specifikation på produkten. säger Patric Seger.

Designverktyget finns på Zarges webbplats och den nya versionen har en förenklad användbarhet med färre popup-fönster, vilket gör det enklare att använda verktyget i surfplattor eller mobiltelefoner.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2019-11-24 00:02:48

Senaste nummer

Din röst är viktig