Skjutdörrslösning reducerar monteringstiden

  • Silence InWall® är en unik och högpresterande produkt som vi också tagit patent på, säger Anders Nyström, projektledare på företaget SSC Öhns.
  • Ingen annan aktör på marknaden kan erbjuda en så högkvalitativ infälld skjutdörrslösning med lika effektivt montage och ljudreducering, fortsätter Anders Nyström.

Infällda skjutdörrar är en populär lösning för arkitekter när man i dagens öppna kontorsytor vill optimera ytor genom att kunna öppna upp eller stänga igen delar av kontorsmiljön. Dessutom används ofta skjutdörrar för att behålla värdefull golvyta där dörrarna försvinner in i väggen istället för att kräva fullt svängutrymme.

Allt högre krav framförs på att dagens skjutdörrslösningar ska kunna säkerställa att kontorsrum får en fullvärdig arbetsmiljö utan störande oljud eller tröttande lågfrekvensbuller. Dessutom har krav på akustisk avskildhet ökat från samhället i och med de ökande kraven på integritet.

Silence InWall® lanseras som en helt fristående produkt men med samma effektiva ljudreduceringsteknik som återfinns i övriga produkter i Silence™ kontorssystem. Ett system som under sina 20 år i byggbranschen blivit ett begrepp och något av arkitekternas favorit.

– Med Silence InWall® kommer vi att sätta en ny standard för infällda skjutdörrar. Samma kvalité som tidigare men snabbare monteringstid, effektivare ljudreducering och förbättrad funktionalitet, säger Michael Marklund, försäljningschef för Innerdörrar & Glaspartier på SSC. Det kommer förhöja både arkitektens, byggentreprenörens och slutkundens upplevelse av produkten, säger han.

SSC är Nordens ledande leverantör av snickeriprodukter och specialsnickerier. Det breda utbudet omfattar högklassiga produkter och tjänster som gör det lättare att skapa unika miljöer. SSC omsätter 450 miljoner kronor och består av cirka 250 medarbetare. Försäljning sker huvudsakligen i Norden.

E-mail:leifmgn@gmail.com
Publicerad 2019-12-08 22:29:29

Senaste nummer

Din röst är viktig