Han byggde egen förvaring i bilen

Anders Norling tröttnade på att hitta rätt maskin bland högarna av systainers. Han gjorde ett eget hyllsystem i trä och monterade in det i bilen i veckan.

Många gillade hans bilder på sajten för snickare på Facebook och kommentarerna var positiva. Nu ska han fortsätta med fler hyllor i bilen, en Renault Master.

-          Jag vill ha ordning och reda, säger han.

Det verkar enklare att kontakta ett bilinedningsföretag.

- Jo det är nog mycket lättere att betala uppemot 60 000 kronor för en färdig bilinredning.. Men jag vill ha alla hyllor exakt efter verktygslådorna och det kan dom inte erbjuda. Då blir det till att bygga själv. Och är du en någorlunda bra snickare så borde du ju klara det själv. 

Nästa sektion i bilen, meddelar Anders Norling, kommer att bli för hans Hilti-verktyg som har mycket större väskor än Festool.

Många av hans verktyg är från Festool som har sin egen systainer. Problemet är att de inte står så säkert i ett arbetsfordon.

Nu har alltså Anders Norling lyckats reda bot på detta. Han har ett system för sina verktyg där han kan dra ut lådorna han vill åt utan att lyfta på andra och så har han sortimentslådor från Raco.

Eftersom Anders Norling inte bara är snickare utan också VVS:are kommer han att göra samma sak med det sortimentet och bara byta ut lådorna beroende på typen av uppdrag han åker på. Men då måste han förstås märka alla lådor.

-          Det kommer, jag har inte hunnit med det än.

 

Mikael Kindbom E-mail:
Publicerad 2016-02-05 14:49:32