Bolist avslutar samarbete med Timell

 Timells sista blogg för Bolist Timells sista blogg för Bolist

Samarbetet mellan Bolist och Martin Timell är över.  Han skulle ha publicerat sin blogg för byggvarukedjan i söndags men den ställdes in.

Men samarbetet skulle ha upphört vid årsskiftet i alla fall av rent marknadsstrategiska skäl. 

- Redan när vi satte oss ned för några månader sedan och planerade för våra investeringar för 2018 bestämde vi oss för att inte sponsra Äntligen hemma på TV4 och att sluta med Martin Timells blogg. Det var av rent kommersiella skäl. Vi kommer satsa på digitala kanaler i stället, berättar Tomas Fritzon, vd för Bolist.

Skilda vägar i förtid

Uppståndelsen kring TV4-programledaren och anklagelserna om honom gör dock att parterna – Bolist, TV4 och Martin Timell - går skilda vägar redan nu.

- TV4 har ju redan ställt in Äntligen hemma som vi sponsrar. Och det hade blivit ohållbart att fortsätta med Martin Timells blogg med tanke på situationen.  

Meningen var att Martin Timell skulle ha levererat en blogg till Bolist denna söndag men det blir alltså inte av.

Ingen vetskap

Tomas Fritzon och Bolist har inte haft någon vetskap om de uppgifter som nu sprids om Martin Timells beteende mot kolleger  i arbetet med TV-produktionen och till viss del också bekräftas av honom själv.  Om uppgifterna stämmer är det beteenden som Bolist tar avstånd från.

Blogginlägget för Bolist den 9 oktober blev det sista från Martin Timell. Då hade han ingen aning om vad som väntade honom.

 

E-mail:
Publicerad 2017-10-25 08:19:34